Med utsikt från toppen av Alirs Öga kan du njuta av Hälsinglands vackra landskap med de blå bergen i bakgrunden. Årets festivalöl kommer även i år från Stormare Bryggeri, en dimmig starköl med Peter Stormare som avsändare.
3 rätters Konsertmeny: Välj fritt från a la carte, 395 kr (ordinarie 430 kr)
VIP-paket: 3 rätters Konsertmeny plus 3 enheter dryck, 695 kr (ordinarie 755 kr)
Boka bord på ”Toppen av Ögat” gör du på info@alirsoga.se
A la Cartè
Förrätter 100kr
Råraketacos serveras med laxrom, rödlök, creme fraiche samt dill
Cajundoftande gräddig soppa toppad med handskalade räkor och dillaioli
Kantarellsoppa med smörigt vitlöksbröd
Huvudrätter 250kr
Helstekt fläskfilé från gårdsgris serveras med smashad västerbottenost gratinerad färskpotatis med smörstekt gräddig skogssvamp
Varmrökt lax ifrån bygden serveras med färskpotatis och hjortronsås
Ljummen sallad med primörer som är toppad med het oumph
Dessert 80kr
Kladdig chokladkaka serveras med nyvispad grädde samt halloncoulis
Marängsviss! Vår svenska klassiker på vårt vis
Foodcourt
Kantarelltoast 80kr
Vår viltkorv i baguette serveras med surkål samt Tjolahoppsås 80kr
Hamburgare på viltkött serveras i surdegsbröd med krispig sallad samt picklad rödlök, heminlagd gurka samt rökt ost 180kr
Långbakt oxkindpå ett berg av potatisklyftor toppad med hemgjord äppelbbqsås 180kr
Grillad Oumph på surdegsbröd serveras med krispiga primörer och hemgjord bbqsås 180kr
Sommarsallad med årets skörd toppas med handskalade räkor eller Oumph och serveras med lingonvinägrette 200kr
Varmröklax serveras med hemgjord potatissalladsamt grönsallad. 200kr