Med utsikt från toppen av Alirs Öga kan du njuta av Hälsinglands vackra landskap med de blå bergen i bakgrunden. Årets festivalöl kommer även i år från Stormare Bryggeri, en dimmig starköl med Peter Stormare som avsändare.

3 rätters Konsertmeny: Välj fritt från a la carte, 395 kr (ordinarie 430 kr)

VIP-paket: 3 rätters Konsertmeny plus 3 enheter dryck, 695 kr (ordinarie 755 kr)

Boka bord på ”Toppen av Ögat” gör du på info@alirsoga.se

A la Cartè

Förrätter 100kr

Råraketacos serveras med laxrom, rödlök, creme fraiche samt dill
Cajundoftande gräddig soppa toppad med handskalade räkor och dillaioli
Kantarellsoppa med smörigt vitlöksbröd

Huvudrätter 250kr

Helstekt fläskfilé från gårdsgris serveras med smashad västerbottenost gratinerad färskpotatis med smörstekt gräddig skogssvamp
Varmrökt lax ifrån bygden serveras med färskpotatis och hjortronsås
Ljummen sallad med primörer som är toppad med het oumph

Dessert 80kr

Kladdig chokladkaka serveras med nyvispad grädde samt halloncoulis
Marängsviss! Vår svenska klassiker på vårt vis

Foodcourt

Kantarelltoast 80kr
Vår viltkorv i baguette serveras med surkål samt  Tjolahoppsås 80kr
Hamburgare på viltkött serveras i surdegsbröd med krispig sallad  samt picklad rödlök, heminlagd gurka samt rökt ost 180kr
Långbakt oxkindpå ett berg av potatisklyftor toppad med hemgjord äppelbbqsås 180kr
Grillad Oumph på surdegsbröd serveras med krispiga primörer och hemgjord bbqsås 180kr
Sommarsallad med årets skörd toppas med handskalade räkor eller Oumph och serveras med lingonvinägrette 200kr
Varmröklax serveras  med hemgjord potatissalladsamt grönsallad. 200kr